Philips jamstvo 5 godina - PARTUM zaštita

Registrirajte sve uređaje kupljene u periodu 15.08. - 01.10.2021. i aktivirajte PROTECTO zaštitu do 01.11.2021. za ukupno 5 godina jamstva* za sve Ambilight modele PHILIPS televizora kupljenih kod odabranih partnera

PROTECTO pokriva štete nastale nedostatkom materijala ili izvedbe po isteku garancije proizvođača.

 

Za Registraciju PROTECTO zaštite molimo popunite obrazac ili nazovite na telefon: 01-6382-664

Molimo odaberite dućan gdje je kupljen proizvod
Odaberite model televizora
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 EUR
* Suglasan/na sam da se moji osobni podaci mogu prikupljati putem ove elektroničke platforme i koristiti od strane Partum usluge d.o.o. i njegovih podizvođača u svrhu registracije mojeg kupljenog uređaja, pružanja usluge servisa uređaja, kontaktiranja u svezi istoga i svih ostalih radnji koje su potrebne za ostvarenje prava u skladu sa važećim zakonom.
Kupac/davatelj podataka ima pravo u svakom trenutku povući svoju privolu za isto. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. Partum usluge d.o.o. će odmah (a najkasnije u roku od 30 dana) izvršiti brisanje svih podataka o kupcu/davatelju podataka i o istom izvijestiti kupca/davatelja podataka.

Helikop Toshiba akcija Dyson akcija Grundig akcija Bosch akcija Philips PEVEX akcija DENON akcija Indesit-Whirlpool akcija Philips akcija

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.