Izrada ove web-stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naziv projekta: WWW vaučeri za MSP-ove, KK.03.2.1.17
Unaprijeđenje web stranica www.partum.hr 

Opis projekta i ciljevi
Unaprijeđenje i modernizacija web stranica www.partum.hr uključujući prilagodbu za mobilne telefone i tablete, integraciju s poslovnim sustavom CPP,  optimizacije domena (preglednost i upotrebljivost za online prodaju usluga, SEO, online komunikacija, analiza poslovanja, posjećenosti, profila kupaca i trendova pretraživanja, web analitika)..

Cilje projekta je uvođenjem suvremenog prodajnog rješenja povećati online vidljivost i posjećenost web stranica te ubrzati poslovne procese kao i povećati prodaju u idućem periodu. Online prijavama i automatskom obradom podataka u CPP optimalno se koriste dostupni resursi, smanjujući opterećenja zaposlenika.

Ukupna vrijednost projekta jest 112.500,00 kuna, od čega je iz sredstava EU fondova sufinancirano 63.000,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta: 10/2018. - 10/2019.

Kontakt osoba: Juraj Ivan Capek, Partum usluge d.o.o.

 

Helikop Toshiba akcija Dyson akcija Grundig akcija Bosch akcija Philips PEVEX akcija DENON akcija Indesit-Whirlpool akcija Philips akcija

Izrada ove stranice sufinancirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Kohezijskog fonda u okviru programa "Konkurentnost i kohezija" te Programa dodjele potpora male vrijednosti namijenjenih poboljšanju konkurentnosti i učinkovitosti MSP.


Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.